POZOR POZOR WORKSHOP PRE VEREJNOSŤ!!!!!!

(čítanie na 3 min)

Interview

08. 10. 2024 HLAS, KTORÝ INŠPIRUJE

Keby sa kultová československá rozprávka BYL JEDNOU JEDEN KRÁL točila dnes, v dobe soft skills, volala by sa SPäTNÁ VäZBA NAD ZLATO. A Verich by Maruške nakladal, že spätnej väzby sú všade hory, veď sa len stačí opýtať hocakého hochštaplera. A rovnako ako so soľou (ak nie viac), by sa borec sekol aj tento raz.

Interview

08. 10. 2024 HLAS, KTORÝ INŠPIRUJE

Začiatkom roka sme úspešne odštartovali SPEECHCRAFT, náš kurz s individuálnym prístupom (jesenný kurz začína v novembri). Túto jeseň však ideme ešte ďalej. Pripravili sme workshop "HLAS, KTORÝ INŠPIRUJE". Projekt je zameraný na kratučké vzdelávacie vstupy, obsahujúce instantné techniky...... prečo instantné?

Interview

Instantnú kávu nasypeš do šálky a zaleješ horúcou vodou. V tom momente je pripravená potešiť ťa svojou arómou a lahodnou horkou chuťou. Instantná káva je kompromis. Na jednej strane chceš dokonalý zážitok. Práve upraženú kávu podávanú tmavou rukou devy s anjelskou tvárou. Ešte vidíš na koberci stopy jej bosých nôh, mokrých od rannej rosy etiópskej vysočiny. Na druhej strane... ju chceš rýchlo. S ešte "zalepenými očami", vo vyťahanom župane. A HLAVNE !!! Aby ťa "pixľa" vyšla do šesť eúr. Instantná káva je niekde v strede. Inými slovami už spomenutý....... kompromis.

08. 10. 2024 HLAS, KTORÝ INŠPIRUJE

Žiarovečka svieti a prišla inšpirácia. Prečo sa sústrediť len na ľudí, ktorí chcú vypilovať svoju "verbalitu" na level "Poloboh" ? Kopa z nás chce len niečo, o kúsok lepšie ako teraz. Možno rozprávať viac k veci. Alebo naopak natiahnúť tých päť viet, ktoré vypustíme z úst za deň. Na to nepotrebujeme absolvovať kurz, prelustrovať knihu, alebo stráviť tri soboty pri webináry.

Interview

A tak sme vytvorili instantný workshop pre verejnosť (!!!!!!! PREMIÉRA, TAKŽE TENTOKRÁT VSTUP ZDARMA !!!!!!!) Tri ultra jednoduché vzdelávačky s okamžite použiteľnými tipmi. A že to myslíme vážne, po každej vzdelávačke nasledujú improvizácie, kde si hneď vyskúšaš, čo si sa práve dozvedel. Bude v priestore Fabric cafe v Tabačke 08. októbra 2024 o 18:20.

08. 10. 2024 HLAS, KTORÝ INŠPIRUJE

Interview

Realita nám trošku zkostnatela. Už dlho počúvame o tom, ako nerobiť chyby. NESÚHLASÍME. Razíme cestu myšlienke, že chyby sú nevyhnutná vec. Každý jeden, kto nestojí na mieste, ich musí robiť. Ale povedzme si na rovinu.... bojíme sa ich. Sú stigmatizované, sú nepríjemné. Cítime sa trápne dokonca aj vtedy, ak ich v našej prítomnosti urobí niekto iný. Aby strach zmizol, potrebujeme pocit istoty... bezpečia. Preto v klube TM Košice využívame koncept bezpečného prostredia. Čo to znamená? Jednoduchá vec: pravidelné stretnutia členov ---- 90 % času každého stretnutia venujeme praktickému tréningu ---- kvalitná, ľudsky podaná spätná väzba.

Interview

príspevkom Ti deň okorenil Chlapík od PR